Regel een gratis demo account voor het beleggen in bitcoins

Beleggen in bitcoins kan behoorlijk risicovol zijn wanneer men niet over veel ervaring beschikt met de cryptovalutamarkt. Gelukkig is er een manier om beleggen in bitcoins uit te proberen zonder enig risico te lopen. Een demo account voor het beleggen in bitcoins dient dit doel. Een oefenversie kan gratis aangemaakt worden en iedere beginneling zowel als iedere gevorderde belegger kan experimenteren en beleggen in bitcoins en altcoins risicoloos uitproberen.

Anders dan een echt account is de oefenversie voorzien van speelgeld. Hoewel beleggen in imaginaire fondsen de psychologische druk van het in de waagschaal stellen van je eigen geld niet kan nabootsen is een oefenaccount verreweg de beste manier om de bitcoinmarkt te leren kennen en te begrijpen.

Hoe op een eenvoudige wijze een gratis bitcoin demo te opene

Er is een groot aantal beleggingsplatforms voor bitcoins en altcoins die een gratis oefenaccount aanbieden. Deze brokers verschillen echter sterk en u zou er verstandig aan doen te kiezen voor een bedrijf dat lage kosten voor het beleggen in cryptovaluta in rekening brengt en dat eisen aan een minimum inleg hanteert die aansluiten bij uw financiële situatie. Als u van plan bent te beleggen in minder populaire altcoins controleer dan altijd of de broker die u van plan bent te kiezen deze altcoins aanbiedt. We hebben voor u drie bitcoin brokers geselecteerd die leidend zijn in de sector en gereguleerd worden door de Europese financiële regelgevende autoriteit CySEC en/of de Britse FCA, en waar geen aanvangsstorting vereist is om een oefenaccount te openen.

Lijst van de beste plekken om een bitcoin demo account te openen

Het openen van een nieuwe bitcoin demo account neemt bij al deze bedrijven slechts ongeveer 15 seconden in beslag. Alles wat u nodig heeft is een geldig email adres en een wachtwoord.

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen.Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's.

Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Beleggen in cryptoactiva is zeer volatiel en in sommige landen niet gereguleerd. Geen consumentenbescherming. Er kan winstbelasting van toepassing zijn


Meer informatie vindt u in de individuele beoordelingen van elk bedrijf. Vergeet niet een beoordeling te schrijven onder het bedrijf dat u uitgekozen hebt om mee te beleggen, zodat andere lezers van de website kennis kunnen nemen van uw ervaringen.

Hoe te beginnen met risicoloos beleggen in bitcoins

Het is erg makkelijk om te beginnen. Het enige wat u hoeft te doen is het selecteren van een broker die op zijn platform bitcoinbeleggingen ondersteunt en bovendien ook een gratis demo account aanbiedt. Alle drie de hierboven vermelde brokers voldoen aan deze eisen, maar er zijn vele andere bedrijven die deze service ook aanbieden. Anders dan de hierboven vermelde brokers brengen deze bedrijven mogelijk hogere kosten in rekening, kan regulering van deze bedrijven ontbreken, of kunnen deze bedrijven niet vertrouwd worden door honderdduizenden beleggers.

Doe dus grondig onderzoek naar de broker waarmee u van plan bent te gaan beleggen. Om een demo account te openen zijn over het algemeen uw naam en e-mailadres vereist. De meeste bitcoin brokers bieden een functie aan die uw fondsen zal aanvullen in het geval u ze verliest bij het beleggen op een oefenaccount. Als deze functie niet beschikbaar is, adviseer ik u een nieuw oefenaccount aan te maken onder een ander e-mailadres.

Het werkelijke doel van een beleggingssimulator

Het is een fantastisch gevoel om u geen zorgen hoeven te maken over het verliezen van fondsen tijdens het beleggen in cryptovaluta. Niettemin zou een demo account voor bitcoins of iedere andere cryptovaluta niet alleen moeten dienen om te leren hoe transacties kunnen worden uitgevoerd, maar ook om:

  • Te begrijpen hoe de bitcoinmarkt zich gedraagt – prijsfluctuaties
  • Om geselecteerde bedrijven en al hun instrumenten uit te proberen, en
  • Strategieën en technieken uit te testen die u van plan bent te gebruiken wanneer u gaat beleggen in bitcoins met echt geld.

Add a comment
Y2I3N