Regel een gratis demo account voor het beleggen in bitcoins

Beleggen in bitcoins kan behoorlijk risicovol zijn wanneer men niet over veel ervaring beschikt met de cryptovalutamarkt. Gelukkig is er een manier om beleggen in bitcoins uit te proberen zonder enig risico te lopen. Een demo account voor het beleggen in bitcoins dient dit doel. Een oefenversie kan gratis aangemaakt worden en iedere beginneling zowel als iedere gevorderde belegger kan experimenteren en beleggen in bitcoins en altcoins risicoloos uitproberen.

Anders dan een echt account is de oefenversie voorzien van speelgeld. Hoewel beleggen in imaginaire fondsen de psychologische druk van het in de waagschaal stellen van je eigen geld niet kan nabootsen is een oefenaccount verreweg de beste manier om de bitcoinmarkt te leren kennen en te begrijpen.

Hoe op een eenvoudige wijze een gratis bitcoin demo te opene

Er is een groot aantal beleggingsplatforms voor bitcoins en altcoins die een gratis oefenaccount aanbieden. Deze brokers verschillen echter sterk en u zou er verstandig aan doen te kiezen voor een bedrijf dat lage kosten voor het beleggen in cryptovaluta in rekening brengt en dat eisen aan een minimum inleg hanteert die aansluiten bij uw financiële situatie. Als u van plan bent te beleggen in minder populaire altcoins controleer dan altijd of de broker die u van plan bent te kiezen deze altcoins aanbiedt. We hebben voor u drie bitcoin brokers geselecteerd die leidend zijn in de sector en gereguleerd worden door de Europese financiële regelgevende autoriteit CySEC en/of de Britse FCA, en waar geen aanvangsstorting vereist is om een oefenaccount te openen.

Lijst van de beste plekken om een bitcoin demo account te openen

Het openen van een nieuwe bitcoin demo account neemt bij al deze bedrijven slechts ongeveer 15 seconden in beslag. Alles wat u nodig heeft is een geldig email adres en een wachtwoord.

Broker Regulated by Regulatory agencies ensure that brokers operate in a transparent and honest way. They protect the best interests of clients and also feature an investor compensation scheme which protects trader's deposits up to a certain limit. Some of the major regulators in the industry include the CySEC in Cyprus, the FCA in the UK and the ASIC in Australia. Min. deposit Trading platforms A trading platform is a computer or mobile software program used to execute transactions within the financial markets. Cryptocurrencies Special features A list of features that provide a given broker with a competitive edge. Warning &
Ad Disclosure The table below contains links to 3rd party websites of our top partners from whom we receive compensation at no additional cost to you.

Availability subject to regulation
SEC $ 10 In-house built platform 51 crypto pairs
 • The World's Leading Social Trading Network
Get startedRead a review
CFTCIIROC $ 0 MT4, TradingView, OANDA Trade 10 crypto pairs
 • Cash Rebates
 • 25 years in the industry
Start trading
CySECFCAASIC £/€/$ 50 In-house built platform 70 crypto pairs
 • The World's Leading Social Trading Network
 • Purchase of real cryptocurrencies (not only as CFDs)
Start tradingRead a review
CySECFCAASIC £/€/$ 0 MT4 & MT5, TradingView & cTrader 21 crypto pairs
 • Razor-sharp spreads
 • 4 World's leading trading platforms
Start tradingRead a review
CySECASIC £/€/$ 100 MT4 & MT5, cTrader 12 crypto pairs
 • Very competitive spreads, Avg. spread on BTC 18.66
 • ECN Broker with execution times under 0.04 seconds
Start tradingRead a review
CySECFCAFSCA $ 1 MT4 & MT5 36 crypto pairs
 • Crypto trading is swap-free
 • Features zero spread accounts for $200 min.deposit
Start tradingRead a review
$ 10 In-house built 12 crypto pairs
 • Supports Bitcoin deposits and Social trading
 • Ultimate trading platform
Start tradingRead a review
CBIFSCAASIC £/€/$ 100 MT4 & MT5 & Avasocial App 20 crypto pairs
 • Competitive Spreads
 • Regulated on 5 continents
Start tradingRead a review

CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage.
Between 74-89% of retail investor accounts lose money when trading CFDs.
You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money.
Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.


All trading involves risk. Only risk capital you're prepared to lose.
OANDA CORPORATION IS A MEMBER OF NFA AND IS SUBJECT TO NFA'S REGULATORY OVERSIGHT AND EXAMINATIONS. HOWEVER, YOU SHOULD BE AWARE THAT NFA DOES NOT HAVE REGULATORY OVERSIGHT AUTHORITY OVER UNDERLYING OR SPOT VIRTUAL CURRENCY PRODUCTS OR TRANSACTIONS OR VIRTUAL CURRENCY EXCHANGES, CUSTODIANS OR MARKETS

">

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen.Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's.

Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Beleggen in cryptoactiva is zeer volatiel en in sommige landen niet gereguleerd. Geen consumentenbescherming. Er kan winstbelasting van toepassing zijn


Meer informatie vindt u in de individuele beoordelingen van elk bedrijf. Vergeet niet een beoordeling te schrijven onder het bedrijf dat u uitgekozen hebt om mee te beleggen, zodat andere lezers van de website kennis kunnen nemen van uw ervaringen.

Hoe te beginnen met risicoloos beleggen in bitcoins

Het is erg makkelijk om te beginnen. Het enige wat u hoeft te doen is het selecteren van een broker die op zijn platform bitcoinbeleggingen ondersteunt en bovendien ook een gratis demo account aanbiedt. Alle drie de hierboven vermelde brokers voldoen aan deze eisen, maar er zijn vele andere bedrijven die deze service ook aanbieden. Anders dan de hierboven vermelde brokers brengen deze bedrijven mogelijk hogere kosten in rekening, kan regulering van deze bedrijven ontbreken, of kunnen deze bedrijven niet vertrouwd worden door honderdduizenden beleggers.

Doe dus grondig onderzoek naar de broker waarmee u van plan bent te gaan beleggen. Om een demo account te openen zijn over het algemeen uw naam en e-mailadres vereist. De meeste bitcoin brokers bieden een functie aan die uw fondsen zal aanvullen in het geval u ze verliest bij het beleggen op een oefenaccount. Als deze functie niet beschikbaar is, adviseer ik u een nieuw oefenaccount aan te maken onder een ander e-mailadres.

Het werkelijke doel van een beleggingssimulator

Het is een fantastisch gevoel om u geen zorgen hoeven te maken over het verliezen van fondsen tijdens het beleggen in cryptovaluta. Niettemin zou een demo account voor bitcoins of iedere andere cryptovaluta niet alleen moeten dienen om te leren hoe transacties kunnen worden uitgevoerd, maar ook om:

 • Te begrijpen hoe de bitcoinmarkt zich gedraagt – prijsfluctuaties
 • Om geselecteerde bedrijven en al hun instrumenten uit te proberen, en
 • Strategieën en technieken uit te testen die u van plan bent te gebruiken wanneer u gaat beleggen in bitcoins met echt geld.

Add a comment
NDdlZjY