De beste bitcoin- en crypto broker van Nederland

Populaire, gereguleerde bitcoin- en crypto brokers

[monthnames]

 

 

Broker Gereguleerd door Regelgevende instanties zorgen ervoor dat makelaars op een transparante en eerlijke manier werken. Ze beschermen de belangen van klanten en hebben ook een beleggerscompensatiestelsel dat de deposito's van handelaren tot een bepaalde limiet beschermt. Enkele van de belangrijkste toezichthouders in de branche zijn de CySEC in Cyprus, de FCA in het VK en de ASIC in Australië. Min. inleg Beleggingsplatforms Een handelsplatform is een computer of mobiel softwareprogramma dat wordt gebruikt om transacties binnen de financiële markten uit te voeren. Cryptovalut Ad openbaarmaking De onderstaande tabel bevat links naar websites van derden van onze toppartners van wie we een vergoeding ontvangen zonder extra kosten voor u.
logo ASICCySECFCA € 50 Intern gebouwd platform 70 Cryptoparen Bezoek
logo CySECFCA € 0 xStation 5 13 Cryptoparen Bezoek

CFD's zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico met zich mee van snel oplopende verliezen.Tussen 74 % en 89 % van de retailbeleggers verliest geld met de handel in CFD's.

Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe CFD's werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Beleggen in cryptoactiva is zeer volatiel en in sommige landen niet gereguleerd. Geen consumentenbescherming. Er kan winstbelasting van toepassing zijn

 

 

 


 

De cryptovalutamarkt is meer in beweging dan ooit. Als we ons vanaf het begin op het juiste pad willen bevinden, moeten we onze broker zorgvuldig kiezen. Niet iedere broker die beleggen in cryptovaluta aanbiedt, is hetzelfde. Als een broker voldoet aan de eisen van een bepaalde klant, betekent dit niet automatisch dat deze broker ook aan uw eisen voldoet. Er zijn verschillende zaken waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw cryptovalutabroker.

Hoe de beste cryptovalutabroker te kiezen

[ecp code="testik-NL"]

 

[vc_empty_space height="40px"][/vc_column][/vc_row]

 

[stm_icon_box icon="fa fa-university" style="icon_left" icon_size="22" icon_color="base" icon_bg_color="third_bg" icon_width="70" title="Tarieven – zo laag mogelijk" css=".vc_custom_1540325927795 { margin-bottom: 28px !important;}"][/stm_icon_box]

Laten we eerlijk zijn, ze worden door niemand echt gewaardeerd, maar ze zijn altijd aanwezig. Inderdaad, we hebben het over kosten. We weten dat brokers op enige wijze hun bedrijfsvoering moeten financieren, maar hoe lager de tarieven zijn, hoe beter. In het algemeen brengen de meeste van de ons bekende cryptovalutabrokers een spread (dat is het verschil tussen de bied- en laatprijs) en een overnight-heffing in rekening. Het is vrij moeilijk vast te stellen welke broker de laagste tarieven hanteert, aangezien de tarieven niet vast zijn maar de neiging hebben onder invloed van de actuele marktomstandigheden te veranderen. De tarieven zijn ook tamelijk verschillend voor Bitcoin en andere cryptovaluta. Zo kan het voorkomen dat een broker die zeer competitieve spreads hanteert op Bitcoin, voor Stellar of andere altcoins hoge spreads in rekening kan brengen. Daarom is het aan te raden een demo account aan te maken bij een gerenommeerde broker om uit te vinden wat de actuele spreads zijn die een broker in rekening brengt voor de cryptovaluta waarin u wilt beleggen.

 

Hoewel de spread waarschijnlijk de meest substantiële heffing is die u dient te betalen bij het beleggen, dient u ook te weten hoe hoog de overnight-heffing is die in rekening wordt gebracht door uw broker. De overnight-heffing wordt van uw saldo afgetrokken als u een positie aanhoudt voor een nacht. Deze kostenpost zou vooral in de gaten gehouden moeten worden door beleggers die hun cryptovaluta enige tijd vast willen houden.

 

Om de concurrentie te verslaan proberen de wereldmarktleiders onder de brokers in cryptovaluta klanten te lokken door het aanbieden van intuïtieve beleggingsomgevingen die geschikt zijn voor zowel ervaren als onervaren beleggers. Bijna alle brokers bieden het gebruik van technische analyse gereedschappen en basale risicomanagement instrumenten zoals stop loss en take profit aan. Bij de meeste bedrijven blijft het echter niet bij de genoemde functies. Zij bieden ook prijswaarschuwingen, geavanceerde educatieve centra of zelfs een sociaal beleggingsnetwerk aan. Hieronder zijn een aantal speciale aanbiedingen opgesomd van een top Europese en enkele Australische aanbieders van cryptovaluta.

 

 

 

Broker Speciale aanbieding Speciale aanbieding
Etoro Je kunt andere handelaren op het platform volgen en kopiëren Het is mogelijk om cryptocurrencies te kopen als onderliggende activa, niet alleen als CFD's.

 

2 comments
Lies Groot Groot
September 08, 2020 AT 23:06 / reply
Is er een mogelijkheiddat je ook voor mij kúnt kijken hoe je mij kunt helpen met beleggen het liefst in het Nederlands
Anonymous
February 19, 2021 AT 10:16 / reply
hoi michael weet jij ook hoe ik mijn bitcoins van blockcahin.com kan omwisselen naar euro's
Add a comment
MTNhM2