Bitcoin demo-konto - hur man kommer igång

Att handla Bitcoin kan vara ganska riskabelt när man inte har mycket erfarenhet av kryptovalutamarknaden. Lyckligtvis finns det ett sätt att prova på Bitcoin-handel utan att ta några risker alls. Ett demo-konto för Bitcoin-handel är avsett för precis detta ändamål. En övningsversion kan skapas gratis och alla nybörjare, såväl som erfarna traders, kan experimentera och testa Bitcoin och Altcoin-handel utan risk.

Till skillnad från ett riktigt konto fylls övningsversionen på med låtsaspengar. Fastän handel med låtsaspengar inte kan simulera det psykologiska trycket av att ha riktiga pengar på spel är ett övningskonto fortfarande det absolut bästa sättet att lära sig och förstå Bitcoinmarknaden.

Hur man helt enkelt öppnar ett gratis Bitcoin demo-konto

Det finns många Bitcoin- och Altcoin-handelsplattformar som erbjuder gratis demo-konton. Dessa mäklare varierar emellertid mycket och man bör välja ett företag med låga avgifter för kryptohandel och minimikrav på insättningar i enlighet med sin ekonomiska situation. Om du planerar att handla mindre populära Altcoins bör du kontrollera om mäklaren du planerar att välja erbjuder dem. Vi har valt tre av branschens ledande Bitcoin-mäklare som regleras av den europeiska tillsynsmyndigheten CySEC och/eller brittiska FCA där ingen första insättning krävs för att öppna ett demo-konto.

Lista med populära mäklare som erbjuder ett gratis Bitcoin demo-konto

Att öppna ett nytt Bitcoin demo-konto tar bara cirka 15 sekunder med dessa företag. Allt du behöver är en giltig e-postadress och ett lösenord.


Mer information finns i separata recensioner av varje enskilt företag. Glöm inte att lämna en kommentar under ett företag du väljer att handla med så att andra läsare på webbplatsen får veta om din upplevelse.

Hur man kommer igång med riskfri Bitcoin-handel

Det är mycket enkelt att komma igång. Välj bara ett mäklarföretag som stöder Bitcoin-handel på sin plattform och även erbjuder ett gratis demo-konto. Alla tre mäklare som listas ovan uppfyller båda dessa krav men det finns även många andra företag som också erbjuder denna tjänst. Men till skillnad från de som visas ovan kan de ha högre avgifter, bristande regler eller kanske inte förlitas av hundratusentals traders.

Så se till att du noga undersöker Bitcoin-mäklaren du planerar att handla hos. För att skapa ett demo-konto krävs vanligtvis bara ditt namn och e-postadress. De flesta Bitcoin-mäklare erbjuder en funktion som fyller på dina medel om du förlorar dem medan du handlar på ett demo-konto. Om det alternativet inte finns tillgängligt rekommenderar jag att du öppnar ett nytt demo-konto med en annan e-postadress.

Det riktiga syftet med en handelssimulator

Det är en härlig känsla att inte behöva oroa sig för att förlora sina pengar när man handlar med kryptovalutor. Hur som helst borde ett demo-konto för Bitcoin eller någon annan kryptovaluta inte bara tjäna till att lära sig hur handel sker utan även för att:
  • Förstå hur Bitcoin-marknaden beter sig - prisfluktuationer
  • Prova på valt företag och deras verktyg
  • Testa Bitcoin-strategier och tekniker som du tänker använda när du handlar med riktiga pengar

Add a comment
YWJlN2U2